Blog

Ze hangen weer!

  • 1 januari 2015

Het is inmiddels een ritueeltje geworden op de eerste dag van een nieuw jaar, het ophangen van de verse scheurkalenders.

Daar hangen ze dan, 365 dagen dik en gevuld met inspirerende teksten en aardigheidjes.

Maar het is meer dan dat alleen, ik zie het stapeltje papier ook als 365 dagen met nieuwe kansen en mogelijkheden.

Weer een paar stappen zetten in mijn opleiding. Het met gevoel maken van nieuwe sfeervolle beelden. Nieuwe projecten bij mijn hoofdsponsor. Iets proberen te betekenen voor de medemens in het algemeen en bij mijn hobbywerk in het bijzonder, hoe klein dan ook. Nieuwe mensen met originele inspirerende ideeën ontmoeten, het koesteren van de lieve mensen om me heen……genieten van het leven.

Via deze weg wil ik iedereen een gezond, gelukkig, inspirerend en liefdevol 2015 toewensen.

En net als vorig jaar wil ik je vragen, laat de ander eens je glimlach zien. En vraag jezelf niet alleen af wat de medemens voor jou kan betekenen maar vraag je ook af wat jij voor de ander kan betekenen.

Gelukkig Nieuwjaar!

Hans