Blog

Portretten

  • 8 oktober 2017

Portretten…..

Ondanks het feit dat ik dit één van de meest interessante en uitdagende onderdelen (bij voorkeur op locatie) binnen de fotografie vind, laat ik op mijn website vrij weinig portretten zien. In één van mijn vorige blogs heb ik uitgelegd dat dit te maken heeft met het feit dat ik vooral portretten maak in een beschermde omgeving zoals b.v. een hospice of bij mensen thuis. Dit zijn hele persoonlijke foto’s voor de betrokkene(n) als herinnering en / of als steun voor later. Dus wat mij betreft privé en niet gepast om dit openlijk op een website te plaatsen. Dit soort fotosessies vinden zonder tijdsdruk in alle rust plaats. De camera komt pas uit de tas als het in het moment past.

Bij bovenstaande vorm van sociaal geëngageerde fotografie ligt mijn fotografie hart als het gaat om portretten. Eervol om te mogen doen.

Maar met enige regelmaat mag ik gelukkig ook in een andere, een meer luchtige of bedrijfsmatige omgeving mensen fotograferen. Dit zijn foto’s voor marketing doeleinden, lokale kranten, sociale media of omdat men een paar foto’s van zichzelf wil hebben. Daar kan ik natuurlijk wel een kleine selectie van laten zien.

Mogelijk mag en kan ik in de toekomst iets voor je betekenen.