Blog

De herfst, paddenstoelentijd!

  • 22 november 2019

Het is weer een tijd geleden dat ik mijn blog bij heb kunnen werken. Een website moet je levendig houden zeggen de experts. Maar ja, dan moet je er wel tijd voor hebben of tijd voor maken.

We zitten nu volop in de herfst. Een periode in het jaar die ik vroeger niet kon waarderen door het korter worden van de dagen, lagere temperaturen en de typische geur van rottende bladeren. Ondanks het feit dat ik in de basis een lente- en zomermens ben ga ik de schoonheid van dit jaargetijde steeds meer waarderen. Het is immers ook de tijd van prachtige kleuren en paddenstoelen.

En wat is er mooier om bewapend met camera, macro objectief, statief en één of twee kleine lampjes er in alle rust op uit te trekken en rond te snuffelen in de kleine wereld van kwetsbare paddenstoelen.

De bijgevoegde foto’s zijn gemaakt op de Oude Buisse Heide (Zundert) en Landgoed Visdonk (Roosendaal). #genietmomentje