Blog

B&B Oase (Garderen)

  • 4 maart 2014

Afgelopen weekend heb ik genoten van een zeer prettig verblijf op de Veluwe.

Niet alleen de wonderschone omgeving, maar ook de B&B waar mijn vrouw Emmy en ik verbleven droegen bij aan een zeer geslaagd weekend. Twee dagen hebben we mogen genieten van de gastvrijheid van Bed & Breakfast Oase. Deze B&B ligt in het bos aan de rand van het dorp Garderen (Gemeente Barneveld). Eigenaresse Inge is erg gastvrij, de B&B is eenvoudig, erg netjes en schoon. Absolute Topper is het ontbijt dat op de kamer wordt gebracht of als de buitentemperatuur het toe laat buiten op het terras kan worden genuttigd. Het ontbijt is overweldigend en bestaat uit verse smakelijke broodjes, fruit, jam met deze keer ook extra dingen zoals aardbeiencrumble (warm), flensjes, gekookte en/of gebakken eieren.  Verder kan je hier gewoon lekker jezelf zijn, je hebt veel privacy. Zoals vermeld, deze B&B is eenvoudig ingericht maar heeft alle ingrediënten in huis om het verblijf erg aangenaam te maken.

In deze tijd van het jaar beseffen de vogels erg goed dat de winter voorbij is en de lente ongeduldig staat te trappelen, het is heerlijk wakker worden met een vogelfluitconcert en de percussie van in bomen hakkende spechten.

B&B Oase in Garderen is een toplocatie voor rustzoekers en op het gebied van gastvrijheid en netheid een voorbeeld! Wij komen er graag een keertje terug.

Inge bedankt!

Meer foto’s van de omgeving zijn te bekijken via de volgende link: https://www.hanslunenburg.nl/portfolio/garderen-en-omstreken/