Blog

Klaprozentijd!

 • 29 mei 2020
Klaprozentijd!

Paddenstoelen

 • 31 december 2020
Paddenstoelen

De herfst staat garant voor het verschijnen van paddenstoelen. Het is leuk en vooral ontspannend om alleen of in een klein groepje op zoek te gaan naar deze wondertjes der natuur en ze op esthetische wijze vast te leggen.

Meer...

Landgoed Wolfslaar

 • 25 december 2020
Landgoed Wolfslaar

In het kader van een buitenles voor een cursus basisfotografie die ik mag verzorgen voor de Volksuniversiteit in Breda was ik wederom op dit prachtige landgoed. Tussen mijn praatjes en uitleg probeer ik dan ook een paar plaatjes te schieten.

Meer...

Herfstkleuren

 • 17 oktober 2020
Herfstkleuren

Wat is de herfst met haar kleurenpracht toch schitterend. Genietmomentjes noem ik dit.

Meer...

Kunstroute Burgerhout – 2020

 • 5 oktober 2020
Kunstroute Burgerhout – 2020

Voor mij zijn er inmiddels een aantal foto opdrachten afgezegd of in het meest positieve geval uitgesteld. Dat is vooral vervelend voor de klant. Zo ook voor de deelnemers van de Kunstroute Burgerhout in Roosendaal. Een aantal enthousiaste kunstenaars in de wijk Burgerhout in Roosendaal waren de laatste hand aan het leggen voor de expositie die gepland stond in het weekend van 3 en 4 oktober j.l. Helaas kon dit evenement door de aangescherpte maatregelen geen doorgang vinden. Als alternatief had men voor de ateliers die meededen kunst geplaatst zodat iedereen in de buitenlucht toch een glimp...

Meer...

Bistro Cannelle – Roosendaal

 • 21 september 2020
Bistro Cannelle – Roosendaal

Het zijn pittige tijden voor de HORECA. Ze mogen helaas op dit moment geen klanten ontvangen. Waar menig ondernemer normaal gesproken geen tijd voor heeft of er niet de tijd voor neemt is het up-to-date houden van de website. Bij Cannelle neemt men daar nu wel de tijd voor inclusief foto's van mijn hand. Als het straks weer mag, neem dan echt eens de moeite om deze bistro te bezoeken. Ze serveren heerlijke vis en vleesgerechten. Je proeft de liefde voor het vak. Mijn persoonlijke voorkeur op de kaart is de zeer smakelijke bavette.

Meer...

Vlieland

 • 2 september 2020
Vlieland

Het spande er even om, zouden we deze zomer op vakantie kunnen. Het plan was om naar het vertrouwde Vlieland te gaan. Met inachtneming van de corona-regels (1,5 meter afstand bewaren, het dragen van een mondkapje en het achterlaten van contactgegevens) hebben we er een hele fijne tijd gehad.

Meer...

Verval in zwart / wit

 • 25 juli 2020
Verval in zwart / wit

Het fotograferen van ouderdom of verval in zwart / wit vind ik persoonlijk erg fraai. Bijvoorbeeld deze verwelkte roos.

Meer...

Landgoed Wolfslaar

 • 19 juli 2020
Landgoed Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar is een mooie locatie aan de zuidrand van Breda. Midden in de weelderige, ongerepte natuur staat een imposant landhuis. Een fraaie wandellocatie voor alle seizoenen.

Meer...

Creatief met zwart / wit

 • 17 juli 2020
Creatief met zwart / wit

Men neme een veer en een druppeltje water....

Meer...

De natuur komt naar je toe

 • 12 juli 2020

Gisterenmiddag zat ik in de tuin me net even af te vragen wat ik eens zou gaan doen. Toen kwam deze prachtige libelle aanvliegen en nam plaats (om te rusten....of om zichzelf te showen). Dan is de keuze snel gemaakt, meteen mijn camera gepakt en aan de slag.

Meer...